Ny matbutikk

Heimdals nyeste matbutikk kommer til Blomkvartalet

Heimdal Samvirkende Handelslag åpnet dørene for publikum så tidlig som i 1916, og Coop-butikken på Heimdal har siden den gang gjennomgått mange endringer for å tilfredsstille skiftende behov hos befolkningen. Da Trym Bolig inngikk avtale om kjøp av bygningsmassen i 2017, åpnet det for et nytt kapittel for nærbutikken.

- Det nye bygget gjør det mulig å utvide butikkarealet fra 370 m2 til over 800 m2, og samtidig omprofilerer butikken fra Coop Prix til Extra, med alle de kvalitetene det innebærer. Her vil du kunne parkere bilen i p-kjeller og ta rulletrapp direkte opp til butikken – som vil by på et bredere sortiment til gode priser, sier eiendomsdirektør i Coop Midt-Norge, Therese Karlsen.

Bilde av Therese Karlsen

Nærmere sentrum enn Blomkvartalet kommer du ikke. Metrobussen er like over veien, og du har alt du trenger av servicefasiliteter like rundt hjørnet.

- Det er viktig for Coop Midt-Norge å være til stede i Heimdal sentrum, som også er et lokalsamfunn som er prioritert av Trondheim kommune. Den gamle butikken hadde behov for en oppgradering, og vi synes det er ekstra positivt å samarbeide med lokale boligutviklere som Trym Bolig. Dette er et av de store, gode prosjektene vi gleder oss til å utvikle, sier Therese.

Utbyggeren av Blomkvartalet setter stor pris på at Coop etablerer Extra-butikk i kvartalets førsteetasje.

- Blomkvartalet utvikles spesielt for mennesker som ønsker å bo i nærheten av alt, og det blir perfekt for beboerne å kunne handle i Heimdals beste nærbutikk uten å forlate bygget de bor i, sier Terje Steen som er daglig leder i Trym Bolig.

 

Finn din leilighet